BYGGVASK

Setter du opp et nytt bygg eller renoverer et gammelt? Vi sørger for at bygget er ryddig og rent når nye og gamle leietakere og eiere flytter inn. I tillegg kan vi hjelpe til med å holde unna støv, smuss og avfall underveis i byggeprosessen. Byggvasken blir utført av punktlige og profesjonelle rengjørere med flere års erfaring i bransjen, og vi gjennomfører alltid en kvalitetskontroll av arbeidet vårt for å forsikre oss om at du blir fornøyd.

BYGGVASK

En profesjonell byggvask sørger for godt innemiljø og fornøyde beboere, kjøpere og leietakere

Enten du pusser opp eller bygger et helt nytt bygg, kan du være sikker på at det hoper seg opp store mengder støv i tillegg til emballasje, avkapp og annet avfall. Avfallet kan man holde unna underveis i byggeprosessen, men for å bli kvitt alt støvet trenger du en grundig og profesjonell rengjøring når alt annet arbeid er over. Å få bukt med støvet er helt nødvendig for å sikre et godt inneklima, og stedet bør virkelig skinne når nye eiere og leietakere ser stedet for første gang. Med mange års erfaring og svært serviceinnstilte medarbeidere, har vi det som skal til for å sette bygget ditt i et ekstra godt lys.

Hva omfatter byggvask?

Standard byggvask gjennomføres når byggeprosessen er over, og omfatter alle vaskepunktene listet opp under. Ønsker du rengjøringstjenester underveis i byggeprosessen, eller har andre behov for den avsluttende byggvasken, skreddersyr vi en totalløsning som passer for deg.

Miljø

Når vi tar oss av byggvasken for deg, kan du være trygg på at det bare blir brukt rengjøringsmidler som er skånsomme mot miljøet.

BYGGVASK