En profesjonell byggvask

En profesjonell byggvask sørger for godt innemiljø og fornøyde beboere, kjøpere og leietakere

Enten du pusser opp eller bygger et helt nytt bygg, kan du være sikker på at det hoper seg opp store mengder støv i tillegg til emballasje, avkapp og annet avfall. Avfallet kan man holde unna underveis i byggeprosessen, men for å bli kvitt alt støvet trenger du en grundig og profesjonell rengjøring når alt annet arbeid er over. Å få bukt med støvet er helt nødvendig for å sikre et godt inneklima, og stedet bør virkelig skinne når nye eiere og leietakere ser stedet for første gang. Med mange års erfaring og svært serviceinnstilte medarbeidere, har vi det som skal til for å sette bygget ditt i et ekstra godt lys.

Hva omfatter byggvask?

Hva omfatter byggvask?

Standard byggvask gjennomføres når byggeprosessen er over, og omfatter alle vaskepunktene listet opp under. Ønsker du rengjøringstjenester underveis i byggeprosessen, eller har andre behov for den avsluttende byggvasken, skreddersyr vi en totalløsning som passer for deg.

  • Støvsuging og gulvvask
  • Støvsuging av gulvtepper
  • Tørrengjøring av tak og vegger
  • Vask av møbler, vinduskarmer, hyller, stålgelendre og speil
  • Vask av gulvlister, stikkontakter, dører og ytre elementer av ventilasjon
  • Vask av kjøkken og bad, inkludert innvendig og utvendig vask av skap og skuffer
  • Polering av kraner og andre metallelementer
  • Vindusvask, innvendig og utvendig
  • Andre ting, etter individuelle avtaler
Miljø

Miljø

Når vi tar oss av byggvasken for deg, kan du være trygg på at det bare blir brukt rengjøringsmidler som er skånsomme mot miljøet.

Har du spørsmål? Ring oss eller send melding. Vi skal svare så snart som mulig.

Anmeldelser

Vi brukte Olivia til flyttevask og er veldig fornøyd. Vi sendte inn forespørsel og fikk svar superraskt. Det var god kommunikasjon hele veien og kvaliteten var veldig høy. :)

Sandra Fossumstuen

Flyttevask av rekkehus. Olivia renhold leverte veldig høy kvalitet, og servicen har vært helt ypperlig fra start til slutt. Ingen overraskelser, bare ren profesjonell tjeneste. Kan anbefales på det sterkeste.

Michael Aasland

Brukte Olivia Renhold til byggvask. Veldig responsiv, imøtekommende og fleksibel. Fornøyd med resultatet. Vil gjerne anbefale til andre.

Evita Andersone

Hyggelig gratis befaring og tilbud på oppdraget. Meget godt og grundig utført vask før overlevering av leilighet. Holdt avtaler og tidsplan.

Merethe Kristin Woldseth

God service og oppfølging. Kom på befaring og ga en grei pris med en gang. Jobben ble utført til avtalt tid og pris med topp kvalitet. Anbefales!

Anita Røst-Larsen

Vi brukte Olivia når vi flyttet . Olivia ble anbefalt av andre og det stemte. Perfekt rengjøring og de holdt alle avtaler med oppmøte - ferdigstillelse og pris. Anbefales.

Ole Kai Østbøll

Topp service, veldig grundig og nøye. Ingenting og utsette på utført jobb til en bra pris. Anbefales på det sterkeste.👍

Knut Kolbeinsen

Anbefaler gjerne Olivia Renhold. Topp service og virkelig skinnende rent. Ikke en flekk er oversett. Bedre enn dette blir det ikke! Tusen takk:)

Rita Tømmerås

Flyttevask

Grundig flyttevask av høyeste kvalitet

Fornuftige priser

Fornuftige priser

100% Fornøyd garanti

100% Fornøyd garanti

Gratis befaring

Gratis og uforpliktende befaring