FLYTTEVASK OSLO

Skal du flytte fra det gamle og inn i noe nytt? Å vaske seg ut av leiligheten eller huset er en omfattende og krevende jobb, og det skal gjerne skje midt oppi alle de andre flytteoppgavene. Lar du oss ta flyttevasken for deg, kan du heller bruke tiden i det nye hjemmet ditt, og du slipper å bekymre deg for om vasken blir godkjent av de som flytter inn.

Flyttevaskgaranti

Når man flytter ut av en bolig, er det lovpålagt å levere den fra seg ren og ryddig. Og hvis rengjøringen ikke oppfyller nødvendige krav, har kjøperen rett til å kreve omvask. Denne typen rengjøring er vi spesialister på etter mange års erfaring, og for å forsikre deg mot klager, gjennomfører vi alltid en grundig kvalitetskontroll av vårt eget arbeid. Likevel kan det være godt å vite at du får flyttevaskgaranti når du bruker oss: Får kjøper medhold i en eventuell klage, retter vi helt enkelt opp feilen – helt kostnadsfritt.

Hva omfatter en flyttevask?

En flyttevask er en grundig rengjøring av huset eller leiligheten din – inkludert alle kriker, kroker, lister og flater – og skal skje etter at du har tømt boligen for møbler og ting som ikke følger med kjøpet. Velger du standardløsningen vår, tar vi oss av alle rengjøringspunktene som er listet opp under. Men vi kan også lage en skreddersydd pakkeløsning for deg hvis du vil ha hjelp med noe mer: Har kanskje du og kjøper avtalt noe spesielt, eller trenger du hjelp med rengjøringen av utvendige boder eller garasje? Uansett hva det er, finner vi en løsning som passer for deg!
FLYTTEVASK

Miljø

Når vi tar oss av flyttevasken for deg, kan du være trygg på at det bare blir brukt rengjøringsmidler som er skånsomme mot miljøet.

FLYTTEVASK