TRAPPEVASK

Vil du og borettslaget ditt spare tid og forebygge slitasje av gulv og trapper? Da kan det være lurt å overlate trappevasken til profesjonelle rengjørere. I Olivia Renhold har vi flere års erfaring og mange fornøyde kunder å skilte med. De serviceinnstilte medarbeiderne våre kommer alltid til avtalte tider, og med effektive og skånsomme metoder sørger de for å holde trappeoppgangen ren, pen og innbydende – uten å slite på materialer og maling.

Hvorfor bør dere prioritere trappevask?

Søle, sand og vann som blir dratt med inn, kan tære kraftig på gulvet hvis det blir liggende. Når ikke trappeoppgangen blir rengjort skikkelig, er det også fort gjort å dra med seg skitten videre inn i leilighetene. En god trappevask kan dermed bidra til å utsette behovet for mer omfattende vedlikehold, samtidig som det øker trivselen for beboerne.

På borettslagets premisser – av profesjonelle rengjørere

Noen borettslag velger å stå for trappevasken selv og la jobben rullere mellom beboerne. For noen fungerer dette godt, men mange opplever nok at det kan by på noen utfordringer. En grundig og slitasjeforebyggende trappevask krever god teknikk, riktige rengjøringsprodukter og ikke minst tid, noe som kan være vanskelig å sette av i en travel hverdag.
Når dere overlater trappevasken til oss, kan dere være sikre på at jobben blir gjort grundig og til faste tider. Vi setter sammen opp en plan for når og hvor ofte dere vil ha trappene vasket.

Hva omfatter trappevask?

En standard trappevask omfatter vaskepunktene under. Men vi skreddersyr gjerne en egen løsning for borettslaget ditt, slik at dere får hjelp med akkurat det dere trenger.

TRAPPEVASK

Miljø

Når vi tar oss av trappevasken for deg, kan du være trygg på at det bare blir brukt rengjøringsmidler som er skånsomme mot miljøet.

TRAPPEVASK