Hvorfor bør dere prioritere trappevask?

Hvorfor bør dere prioritere trappevask?

Søle, sand og vann som blir dratt med inn, kan tære kraftig på gulvet hvis det blir liggende. Når ikke trappeoppgangen blir rengjort skikkelig, er det også fort gjort å dra med seg skitten videre inn i leilighetene. En god trappevask kan dermed bidra til å utsette behovet for mer omfattende vedlikehold, samtidig som det øker trivselen for beboerne.

På borettslagets premisser – av profesjonelle rengjørere

På borettslagets premisser – av profesjonelle rengjørere

Noen borettslag velger å stå for trappevasken selv og la jobben rullere mellom beboerne. For noen fungerer dette godt, men mange opplever nok at det kan by på noen utfordringer. En grundig og slitasjeforebyggende trappevask krever god teknikk, riktige rengjøringsprodukter og ikke minst tid, noe som kan være vanskelig å sette av i en travel hverdag.

Når dere overlater trappevasken til oss, kan dere være sikre på at jobben blir gjort grundig og til faste tider. Vi setter sammen opp en plan for når og hvor ofte dere vil ha trappene vasket.

Hva omfatter trappevask?

Hva omfatter trappevask?

En standard trappevask omfatter vaskepunktene under. Men vi skreddersyr gjerne en egen løsning for borettslaget ditt, slik at dere får hjelp med akkurat det dere trenger.

  • Gulvfeiing og gulvvask
  • Tømming av søppelbøtter
  • Rensing av tepper
  • Rensing av gelendre
  • Vask av trappetrinn og avsatser
  • Andre ting, etter individuelle avtaler
Miljø

Miljø

Når vi tar oss av visningsvasken for deg, kan du være trygg på at det bare blir brukt rengjøringsmidler som er skånsomme mot miljøet.

Har du spørsmål? Ring oss eller send melding. Vi skal svare så snart som mulig.

Anmeldelser

Vi brukte Olivia til flyttevask og er veldig fornøyd. Vi sendte inn forespørsel og fikk svar superraskt. Det var god kommunikasjon hele veien og kvaliteten var veldig høy. :)

Sandra Fossumstuen

Flyttevask av rekkehus. Olivia renhold leverte veldig høy kvalitet, og servicen har vært helt ypperlig fra start til slutt. Ingen overraskelser, bare ren profesjonell tjeneste. Kan anbefales på det sterkeste.

Michael Aasland

Brukte Olivia Renhold til byggvask. Veldig responsiv, imøtekommende og fleksibel. Fornøyd med resultatet. Vil gjerne anbefale til andre.

Evita Andersone

Hyggelig gratis befaring og tilbud på oppdraget. Meget godt og grundig utført vask før overlevering av leilighet. Holdt avtaler og tidsplan.

Merethe Kristin Woldseth

God service og oppfølging. Kom på befaring og ga en grei pris med en gang. Jobben ble utført til avtalt tid og pris med topp kvalitet. Anbefales!

Anita Røst-Larsen

Vi brukte Olivia når vi flyttet . Olivia ble anbefalt av andre og det stemte. Perfekt rengjøring og de holdt alle avtaler med oppmøte - ferdigstillelse og pris. Anbefales.

Ole Kai Østbøll

Topp service, veldig grundig og nøye. Ingenting og utsette på utført jobb til en bra pris. Anbefales på det sterkeste.👍

Knut Kolbeinsen

Anbefaler gjerne Olivia Renhold. Topp service og virkelig skinnende rent. Ikke en flekk er oversett. Bedre enn dette blir det ikke! Tusen takk:)

Rita Tømmerås

Flyttevask

Grundig flyttevask av høyeste kvalitet

Fornuftige priser

Fornuftige priser

100% Fornøyd garanti

100% Fornøyd garanti

Gratis befaring

Gratis og uforpliktende befaring