Har benyttet Olivia til å vaske ut av rekkehuset i forbindelse med flytting. Både jeg og de som overtok var veldig fornøyd. Fikk rask respons når jeg ringte, og vi hadde en befaring i forkant hvor jeg fikk ett pristilbud. Vasken ble utført til avtalt tid og kost, og det ble gjort en veldig god jobb. Anbefaler gjerne Olivia til de som skulle være på jakt etter vasketjenester.

Tone Bergstrøm
google

Benyttet meg av Olivia Renhold til utvask av rekkehus i forbindelse med flytting. Fikk veldig rask respons og det var det eneste byrået som kom på befaring før tilbud. Veldig god kommunikasjon og eksepsjonell godt utført vask. Absolutt alt ble vasket fra tak til gulv og hvitevarene så nye ut igjen. Er meget fornøyd og anbefaler dette byrået på det sterkeste.

Hillevi Laine Nicolaisen
google

Brukte Olivia Renhold til flyttevask, og kunne ikke vært med fornøyd med resultatet. Leiligheten var så god som ny! Kommunikasjonen var hyggelig og servicen var upåklagelig. Anbefales sterkt!

Jan-Erik Lunde
google

Brukte Olivia Renhold til en flyttevask.
Fikk rask respons på min henvendelse, og fikk en gratis vurdering og et veldig godt tilbud. Alt ble gjort til avtalt tid og vaskingen var utmerket. Hvitvarene så helt nye ut etter vask.
Sterkt anbefalt om du trenger noen til å vaske.

Erlend Svendsen
google

Kom raskt på befaring, pris på mail samme kveld. Dato ble booket inn. All kommunikasjon har gått knirkefritt. Huset ble skinnende rent og kjøper var veldig fornøyd! Kan virkelig anbefale Olivia renhold! 😃😊

Carina Lund
facebook

Flyttevask ved salg av bolig. Olivia Renhold var lette og effektive å kommunisere med. Vi opplevde stor fleksibilitet med tanke på når oppdraget skulle utføres og det ble avsluttet til avtalt tid. Kvaliteten på arbeidet var skyhøyt. Leiligheten har aldri vært så skinnende ren før. Kjøper av bolig har katteallergi, men merket ikke noe til kattene som hadde bodd der under overtakelsen. Jeg vil anbefale Olivia Renhold på det sterkeste, og jeg kommer til å bruke dem igjen ved neste anledning! Tusen takk! 🙂

Thomas Fredvang
google

Profesjonelle og grundige renholdere, veldig fornøyde med vask før salg.

Tonje Angell
facebook

Flyttevask. Jeg trodde ikke at et gammelt hus kunne blir så rent og pent! Veldig god oppfølging underveis og etterpå. Det ble brukt flere timer enn i tilbudet, men prisen fulgte likevel tilbudet. Imponerende service! Godt jobba!

Wencke Røise
facebook

Etter en total renovering av en leilighet på over 100m2 trengte vi noen til å ta en «byggvask» for oss. Valget ble på Olivia Renhold. Det angrer jeg ikke på!
Veldig ordentlig person å forholde seg til. Punktlig, ryddig, og et super grundig arbeide! Vegger, tak, vinduer, ALT er rent.
Hele leiligheten skinner! Tusen takk til Olivia Renhold 🙂

Benedicte Aamot
google

Brukte Olivia Renhold i forhold til flyttevask. Sendte en forespørsel og fikk svar samme kveld. Fikk en gratis befaring av boligen og en pris. Kommunikasjon har vært upåklagelig, rask og effektiv kommunikasjon. Jeg benyttet meg av grundig flyttevask, dette ble utrolig bra. Jeg er strålende fornøyd og fikk ingen klager fra de som overtok leiligheten. Bra oppfølging er det også, ble oppringt på kvelden ved overtakelsen for å høre om alt gikk bra og om det var noen klager. Dette kaller jeg god service! Anbefaler Olivia Renhold og kommer uten tvil til å benytte meg at de igjen 🙂

Ådne Haugen
google

Vi hadde flyttevask av enebolig med garasje etter salg. Flyttevasken av huset var veldig bra gjennomført. Alle lister, gulv, vegger, skap, tak, hvitevarer mv. var blitt skikkelig vasket og rengjort slik at huset skinte fra gulv til tak. 👍🙂Vi er veldig fornøyd og anbefaler byrået til andre.

Torgeir Akslen
google

Nå er det tredje gang vi benytter Olivia Renhold i forbindelse med flytting, og som alltid er resultatet knallbra 🙂 Punktlig, nøye og god kommunikasjon. Kan anbefales til alle

Thomas Pettersen
facebook

Vi brukte Olivia Renhold til byggvask av nytt hus. De var profesjonelle og raske i kommunikasjonen, og vasket boligen vår meget grundig og bra. Veldig fornøyd og anbefaler absolutt!

Trine Cecilie Woldsdal
google

På anbefaling fra gode venner valgte jeg Olivia Renhold for flyttevask av min leilighet. Det var et klokt valg 😊 Jeg er svært fornøyd med jobben som ble gjort. Leiligheten ble skinnende ren, og det var en fornøyelse å overlate den til ny eier. Olivia Renhold fremstår svært profesjonelle, seriøse og pålitelige. Jeg gir dem min beste anbefaling!

Inger Marie Moe
google

Vi brukte Olivia Renhold i forbindelse med flyttevask på Nesodden. Gir mine beste anbefalinger og bruker de gjerne igjen! De var veldig profesjonelle gjennom hele prosessen. Svarte kjapt på alle henvendelser, møtte opp til avtalt tid og utførte grundig arbeid. Godt levert!

Marianne Wennersgaard
google

Renhold av ypperste klasse. Flyttevask ble utført på tid og kost med særdeles godt resultat.

Christian Sletbak-Akerø
facebook

Kan anbefale Olivia Renhold – gjorde en kjempe jobb ved flyttevaks og ingenting å utsette på jobben. Kjøper av leilighet var veldig fornøyd med vasken. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. 5 stjerner fra meg

Lars Marthinsen
facebook

Vi benyttet oss av Olivia Renhold for en flyttevask etter å ha lest tilbakemeldingene her på Google. Vi ble ikke skuffet. Resultatet var strålende! De var i tillegg veldig flinke på å holde oss oppdatert, var svært nøyaktig og hold timeplanen perfekt. Anbefaler dem på det sterkeste!

Martin Ruud
google

Kjempe fornøyd med super service og vask av hytta våres. Jeg skal anbefale dere til alle som trenger vask. Tusen takk😊

Bjørg Strand Johansen
facebook

Olivia renhold har akkurat hatt utvask av vår leilighet i Oslo. Utrolig fornøyd med arbeidet som er utført. Det er nedlagt mye arbeid uten at det har gått ut over pris. Anbefales på det varmeste.

Birgitte Svendsen
google

Vi brukte Olivia Renhold til vask av vårt store hus ifm flytting. Ekstremt imponert over yrkesstoltheten som ble utvist. Huset er fullstendig rengjort, ikke bare de områdene man forventer, men absolutt ALT (fra hengsler i skap til under bunndekket i kjøkkenskuffer. Han tok huset tilbake til ny tilstand… Også veldig god og profesjonell kommunikasjon før, under og etter og veldig ryddig i forhold til det økonomiske. Ikke billigst, men som man sier; man får det man betaler for – her får man dog enda mer. Kan anbefales på det varmeste.

Kjetil Ebbesberg
google

Full profesjonalitet på alle måter. Tydelig og behagelig kommunikasjon underveis i prosessen. Arbeidet utført på selve rengjøringsjobben overgikk forventningene! Vi vil gjerne bruke Olivia Renhold på fremtidige jobber. Kan sterkt anbefales 🙂

Atle Meyer-Knutsen
google

Jeg har brukt Olivia Renhold tidligere og var superfornøyd med vasken. Hadde bestilt flyttevask og det ble gullende rent overalt, også der jeg trodde det ikke var mulig å komme til. Kroker og kriker og alle små detlajer. Veldig god oppfølging både før og etter utført arbeid. Skulle jeg trenge vask en 3,dje gang vet jeg hvem jeg skal kontakte. Anbefaler Olivia – veldig bra utført jobb til avtalt tid og kost.

Conny Skogstad
google

Benyttet meg av Olivia renhold til flyttevask,etter flere anbefalinger. Og anbefaler villig videre!
Her leveres renhold av høy kvalitet, med miljøvennlige produkter og fantastisk service. Tusen takk for godt utført arbeid!

Heidi Stai
google

Veldig fornøyd fra start til slutt. Alt fra kommunikasjon, oppfølging underveis, punktlighet og nøye utført arbeid. Anbefales!

Carina Louise Kristensen
google

Valgte å sette ut flyttevasken av huset da jeg skulle flytte. Endte opp med å bruke Olivia Renhold. De virker veldig serriøse da jeg snakket med dem og på befaringen var det helt klart at jeg ville velge dem. De er ikke en bedrift som kun vasker litt midt på gulvet og så håper at ingen klager sånn at de må komme og gjøre det ordenlig. Olivia Renhold gjør skikkelig rent. Så rent at selv bestemoren min ikke ville hatt noe å utsette på det. De koster litt mer enn de billigste alternativene der ute, men de er helt klart verdt det. Anbefaler dem på det sterkeste!

Tor-Erik Nielsen
google
Flyttevask

Grundig flyttevask av høyeste kvalitet

Fornuftige priser

Fornuftige priser

100% Fornøyd garanti

100% Fornøyd garanti

Gratis befaring

Gratis og uforpliktende befaring