En visningsvask kan påvirke salget

En visningsvask kan påvirke salget

Når du skal selge boligen din, er det selvsagt viktig å presentere den på best mulig vis. Først er det om å gjøre å trekke flest mulig mennesker til visningen gjennom en god boligannonse med innbydende bilder. Og når visningsdagen er der, og de potensielle kjøperne ser boligen for første gang, bør den stå til eller overgå forventningene deres. Nå er det ikke nødvendigvis slik at de potensielle kjøperne vil henge seg opp i noen skitne baderomsfliser eller en støvete dør, men ubevisst kan det påvirke helhetsinntrykket – og den endelige avgjørelsen deres.

Hva omfatter en visningsvask?

Hva omfatter en visningsvask?

Velger du standardpakken vår for visningsvask, inngår alle rengjøringspunktene som er listet opp under. Men vi kan selvfølgelig skreddersy en løsning for deg hvis du trenger hjelp til noe mer.

  • Støvsuging og gulvvask
  • Støvsuging av gulvtepper
  • Tørrengjøring av tak og vegger
  • Fjerning av vaskbare flekker fra vegger
  • Vask av møbler, vinduskarmer, hyller, stålgelendre og speil
  • Vask av gulvlister, stikkontakter, dører og ytre elementer av ventilasjon
  • Vask av kjøkken og bad, inkludert utvendig vask av skap og skuffer
  • Polering av kraner og andre metallelementer
  • Vindusvask, innvendig og utvendig
  • Andre ting, etter individuelle avtaler
Miljø

Miljø

Når vi tar oss av visningsvasken for deg, kan du være trygg på at det bare blir brukt rengjøringsmidler som er skånsomme mot miljøet.

Har du spørsmål? Ring oss eller send melding. Vi skal svare så snart som mulig.

Anmeldelser

Vi brukte Olivia til flyttevask og er veldig fornøyd. Vi sendte inn forespørsel og fikk svar superraskt. Det var god kommunikasjon hele veien og kvaliteten var veldig høy. :)

Sandra Fossumstuen

Flyttevask av rekkehus. Olivia renhold leverte veldig høy kvalitet, og servicen har vært helt ypperlig fra start til slutt. Ingen overraskelser, bare ren profesjonell tjeneste. Kan anbefales på det sterkeste.

Michael Aasland

Brukte Olivia Renhold til byggvask. Veldig responsiv, imøtekommende og fleksibel. Fornøyd med resultatet. Vil gjerne anbefale til andre.

Evita Andersone

Hyggelig gratis befaring og tilbud på oppdraget. Meget godt og grundig utført vask før overlevering av leilighet. Holdt avtaler og tidsplan.

Merethe Kristin Woldseth

God service og oppfølging. Kom på befaring og ga en grei pris med en gang. Jobben ble utført til avtalt tid og pris med topp kvalitet. Anbefales!

Anita Røst-Larsen

Vi brukte Olivia når vi flyttet . Olivia ble anbefalt av andre og det stemte. Perfekt rengjøring og de holdt alle avtaler med oppmøte - ferdigstillelse og pris. Anbefales.

Ole Kai Østbøll

Topp service, veldig grundig og nøye. Ingenting og utsette på utført jobb til en bra pris. Anbefales på det sterkeste.👍

Knut Kolbeinsen

Anbefaler gjerne Olivia Renhold. Topp service og virkelig skinnende rent. Ikke en flekk er oversett. Bedre enn dette blir det ikke! Tusen takk:)

Rita Tømmerås

Flyttevask

Grundig flyttevask av høyeste kvalitet

Fornuftige priser

Fornuftige priser

100% Fornøyd garanti

100% Fornøyd garanti

Gratis befaring

Gratis og uforpliktende befaring