VISNINGSVASK

Skal du legge ut huset eller leiligheten din for salg? Da bør du la hjemmet ditt vise seg fra sin beste side! En ren og ryddig bolig løfter førsteinntrykket, og kan være med på å påvirke potensielle kjøpere i riktig retning. Med en grundig visningsvask sørger vi for at det ser ekstra innbydende ut når du skal ta bilder til boligannonsen – og at det er skinnende rent og pent når du skal holde visning.

En visningsvask kan påvirke salget

Når du skal selge boligen din, er det selvsagt viktig å presentere den på best mulig vis. Først er det om å gjøre å trekke flest mulig mennesker til visningen gjennom en god boligannonse med innbydende bilder. Og når visningsdagen er der, og de potensielle kjøperne ser boligen for første gang, bør den stå til eller overgå forventningene deres. Nå er det ikke nødvendigvis slik at de potensielle kjøperne vil henge seg opp i noen skitne baderomsfliser eller en støvete dør, men ubevisst kan det påvirke helhetsinntrykket – og den endelige avgjørelsen deres.

Hvis du vil lære mer om hvordan potensielle kjøpere tenker når de er på visning, kan du plukke opp flere tips i denne guiden.

Hva omfatter en visningsvask?

Velger du standardpakken vår for visningsvask, inngår alle rengjøringspunktene som er listet opp under. Men vi kan selvfølgelig skreddersy en løsning for deg hvis du trenger hjelp til noe mer.

VISNINGSVASK

Miljø

Når vi tar oss av visningsvasken for deg, kan du være trygg på at det bare blir brukt rengjøringsmidler som er skånsomme mot miljøet.

VISNINGSVASK